Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν του διοργανωτή

Η διοργανώτρια Leaderexpo για τους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρει Δωρεάν μεταφορά κάθε μια ώρα από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο με πούλμαν.
london-metro-logo
Από Σταθμό Metro Δουκ. Πλακεντίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρώτο δρομολόγιο 9.30 πμ. και κάθε μία ώρα ( στις και μισή). Τελευταίο δρομολόγιο από Δουκ. Πλακεντίας 18.00 μμ.
london-metro-logo
Από Metropolitan expo προς Δουκ. Πλακεντίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή κάθε μία ώρα ( στις και μισή). Τελευταίο δρομολόγιο 21.00 μμ.
london-metro-logo
Shuttle Buses - Σύνδεση με το Αεροδρόμιο. Κάθε 5 λεπτά θα αναχωρεί πούλμαν από και προς το Αεροδρόμιο. Πρώτο δρομολόγιο 10.00 πμ. Τα Shuttle Buses σταθμεύουν έξω από την έξοδο 2 των αφίξεων του Αεροδρομίου(έναντι Sofitel hotel), σε στάση με ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».

Ωράριο Λειτουργίας

  • 10.00-20.00
  • 10.00-20.00
  • 10.00-19.00
info-icon

Η Είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη με Online Εγγραφή ή με κατάθεση στοιχείων στη Γραμματεία του Εκθεσιακού.


Το METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής, μετά από τα κτίρια του και απέχει λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Μέσω των πλέον σύγχρονων και ασφαλέστερων οδικών αξόνων απέχει μόλις 2΄ λεπτά από το Αεροδρόμιο, 35΄από το κέντρο της Αθήνας, 15΄από την Εθνική Οδό Αθήνας/Θεσσαλονίκης και 30΄από την Εθνική Οδό Τρίπολης/ Πάτρας.

Η πρόσβαση στο METROPOLITAN EXPO είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από Metro και Λεωφορείο, έως Αεροπλάνο και Αυτοκίνητο.

Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, μόλις 2 km μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, με τα οποία συνδέεται με συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (λεωφορεία εκθεσιακού κέντρου).


ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Το METROPOLITAN EXPO διαθέτει δύο (2) χώρους στάθμευσης, τα parking PA και PB , συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ.
Όλοι οι χώροι στάθμευσης διαθέτουν πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών, νησίδες πράσινου και παρέχονται χωρίς χρέωση (δωρεάν).