ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΥΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ημερίδες με πολύ αξιόλογους ομιλητές , από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  οι οποίοι θα αναλύσουν τις επερχόμενες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ( ώρα έναρξης 14.00)

FORUM ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, « Nέες αγορές και online travel »

Tην Ημερίδα για τα τουριστικά γραφεία θα ανοίξει η κα Hany Sobol, Πρόεδρος του Ισραηλινού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών γραφείων που θα παρουσιάσει στοιχεία για αυτήν την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά!

Ο κος Απόστολος Παραδέλλης, της Google θα κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν online οι ταξιδιώτες τον προορισμό Ελλάδα (The way we travel) ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από τις δύο μεγαλύτερες παγκοσμίως πλατφόρμες για tours, από τον κο Marc Bolan του TripAdvisor Experiences (Viator) και τον κο Κωνσταντίνο Παπαγιανόπουλο του GetYourGuide!

Στην Hμερίδα επίσης θα ξεχωρίσουν οι Ομιλίες από τις εταιρείες travel software Travelotopos ( κα Μαρία Αϊβαλιώτη) , Onetourismo ( κ. Γιώργος Μπουντούνης ) και NetSemantics (κ. Βασίλης Γκανάς).
Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ( ώρα έναρξης 12.30)

 FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, « Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Οι επενδυτικές προοπτικές του Ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα και οι προοπτικές ανάπτυξης του, ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα θα πλαισιώσουν το Forum για τον ιαματικό τουρισμό . Ομιλητές ο κος Μάρκος Δανάς / ΓΓ Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών , ο κος Γρηγόρης Σαμπάνης / Μέλος ΔΣ ΕΟΠΥ, ο κος Πέτρος Λυμπερίδης / Πρόεδρος Παν/νιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών και ο κος Στέργιος Καραμανλής / Biactive.gr
Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ( ώρα έναρξης 15.00)

FORUM ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ, «Τάσεις στον τουρισμό Αναψυχής και MICE»

Την Ημερίδα για τους ξενοδόχους, θα ανοίξει η κα Άντζελα Γκερέκου* (έχει προσκληθεί) , Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. ενώ κατόπιν η κα Ελίζα Τσολάκου από το Athens Convention Bureau θα μιλήσει για τον Συνεδριακό Τουρισμό.

Αμέσως μετά δύο ειδικοί θα αναλύσουν δύο πολύ σημαντικές τάσεις του εισερχόμενου τουρισμού.

Ο κος Stephan Merkenhof της GBR Consulting θα αναλύσει την τάση του silver hair τουρισμού. Η μεγαλύτερη αγορά του εισερχόμενου τουρισμού μας, η Ευρώπη, γνωρίζει μεγάλες δημογραφικές αλλαγές και τα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε αυτές, δημιουργώντας τις αναγκαίες υποδομές ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους.

Ο κος Πανταζής Πάστρας της εταιρείας Toposophy θα επικεντρωθεί στο destination marketing, αλλά και τις τάσεις των νεότερων γενιών ταξιδιωτών, (Millenials και Genereation Z) που έχουν πολύ διαφορετική καταναλωτική συμπεριφορά από κάθε προηγούμενη.

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός παίκτης στο distribution, o κος Reinhard Gangelmayer της GIATA, της μεγαλύτερης εταιρίας του χώρου του online b2b, θα αναλύσει τις δυνατότητες διείσδυσης των ξενοδοχείων που προσφέρει η πλατφόρμα της στην παγκόσμια αγορά των travel agents και tour operators (με 21.000 πελάτες).

Θα ακολουθήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για την παρακολούθηση των direct κρατήσεων από τον κο Daniel Slobodskoy της Booking Analytics. Ο κος Νίκος Πιτσούλης της Bee Group θα ρίξει φώς στο σημαντικό θέμα των προσωπικών δεδομένων αναλύοντας τις απαιτήσεις του κανονισμού GDPR από τους ξενοδόχους. Τέλος, η κα Lisa Adams της HelmsBriscoe θα μιλήσει για τα κριτήρια που διέπουν την επιλογή συνεδριακών χώρων ενώ ο κος Νίκος Τσάμης, θα κάνει παρουσίαση της πρωτοποριακής πλατφόρμας Eventora
Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

 

ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & OPEN LIVE COOKING

Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , αποκλειστικός χορηγός της Έκθεσης με τους ταλαντούχους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν το στίγμα τους, και  θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers  οργανώνοντας αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων.

Με πρωταγωνιστές προϊόντα της Ελληνικής γης , οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , με την καθοδήγηση των καθηγητών- Chef , θα παρουσιάσουν κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίες που απογειώνουν την Ελληνική γαστρονομία .
Περισσότερα…

Η είσοδος στις Παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

WordPress Image Lightbox Plugin

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ισότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησή σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Τα cookies αυτά, μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν στον ισότοπο μας, συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

Παρακολουθούμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών για να βελτιώσουμε τον ισότοπο μας
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες