ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΥΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ημερίδες με πολύ αξιόλογους ομιλητές , από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  οι οποίοι θα αναλύσουν τις επερχόμενες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό.


FORUM
ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

«Τάσεις & εξελίξεις στον εισερχόμενο τουρισμό»

Στο Forum για τους ξενοδόχους, ο κος Stephan Merkenhof της GBR Consulting θα αναλύσει την τάση του silver hair τουρισμού, o κος Πανταζής Πάστρας της εταιρεία Toposophy θα επικεντρωθεί στο destination marketing και τις τάσεις στις νεότερες γενιές ταξιδιωτών, ενώ ο κος Reinhard Gangelmayer της GIATA, της μεγαλύτερης εταιρίας του χώρου του online b2b, θα αναλύσει τις δυνατότητες διείσδυσης των ξενοδοχείων στην παγκόσμια αγορά των travel agents και tour operators!


FORUM
ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

« Οι προκλήσεις του μέλλοντος»

Στο Forum  για τα τουριστικά γραφεία θα υπάρξει και ένα πολύ ενδιαφέρον panel με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως πλατφόρμες για εκδρομές/δραστηριότητες, TripAdvisor Experiences, και GetyourGuide ενώ το forum θα συμπληρωθεί με Ομιλητές από τις εταιρείες Onetourismo, Netsemantics. Panasoft & Travelotopos.


FORUM
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

« Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Οι επενδυτικές προοπτικές του Ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα και οι προοπτικές ανάπτυξης του, ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα θα πλαισιώσουν το Forum για τον ιαματικό τουρισμό .


FORUM
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ MICE

« Trends in the MICE industry»

Με Ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το forum για τον κλάδο του MICE θα παρουσιάσει τα δεδομένα του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα, τη συνεδριακή υποδομή της Ελλάδας με τα ξενοδοχεία και τους συνεδριακούς χώρους που διαθέτει καθώς και το τί αναζητούν οι PCO’s & τα Associations του εξωτερικού από τους συνεδριακούς χώρους και τον προορισμό για τη φιλοξενία των events τους.


ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ


EVENT ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & OPEN LIVE COOKING

Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , αποκλειστικός χορηγός της Έκθεσης με τους ταλαντούχους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν το στίγμα τους, και  θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers  οργανώνοντας αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων.

Με πρωταγωνιστές προϊόντα της Ελληνικής γης , οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , με την καθοδήγηση των καθηγητών- Chef , θα παρουσιάσουν κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίες που απογειώνουν την Ελληνική γαστρονομία .

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων θα είναι διαθέσιμο στις 15 Νοεμβρίου.

Η είσοδος στις Παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

WordPress Image Lightbox Plugin

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ισότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησή σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Τα cookies αυτά, μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν στον ισότοπο μας, συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

Παρακολουθούμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών για να βελτιώσουμε τον ισότοπο μας
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες