Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά,
ένα πρότυπο – βιοκλιματικό ξενοδοχείο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά,
ένα πρότυπο – βιοκλιματικό ξενοδοχείο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Ελληνικό Τμήμα της UIA και το διεθνές πρόγραμμα εργασίας ARES μαζί , μέσα από διαδικασία ανοιχτής πρόσκλησης που διοργάνωσαν μαζί απευθυνόμενοι στους αρχιτέκτονες, για βιοκλιματικό σχεδιασμό ξενοδοχείου και υπνοδωματίου με χρήση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών,  επέλεξαν την πρόταση της Ηλιοπούλου Ευτυχίας με τίτλο «Ημιυπαίθριος βίος δίπλα στο νερό», ως την πιο άρτια να κατασκευαστεί στην έκθεση Greek Tourism Expo ’17.

Στην πρόταση αυτή, συνδυάζονται παραδοσιακές και σύγχρονες βιοκλιματικές στρατηγικές δροσισμού με παράλληλη χρήση συστημάτων ΑΠΕ, στοχεύοντας σε ένα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο υπνοδωμάτιο ξενοδοχείου, κατάλληλο για τις μεσογειακές καλοκαιρινές κλιματολογικές συνθήκες.

Το υπνοδωμάτιο, η βασική δομική και λειτουργική μονάδα του ξενοδοχείου, αντιμετωπίζεται ως ένα κύτταρο που αυτορυθμίζεται και προσαρμόζεται στο περιβάλλον του και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός του, δεν επιδιώκει να «ντύσει» την αρχιτεκτονική ιδέα αλλά να την ερμηνεύσει.

Ο χώρος του δωματίου έχει ποιότητες ημιυπαίθριου καθώς και ροή στην κίνηση, με ελαστικότητα διαχωρισμού στα  όρια του μέσα και του έξω χώρου μέχρι και της δυνατότητας πλήρους κατάργησής τους.

Το υπνοδωμάτιο χαρακτηρίζεται από την δροσιστική ωφέλεια και την οπτική και ακουστική ανακούφιση που προσφέρουν  κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες νερού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Τα στέγαστρα από φυσικά υλικά εκτός από εξωτερική σκίαση, περιβάλλουν και τον ιδιωτικό χώρο του ύπνου.

Αντανακλάσεις και ήχοι νερού, μεταβαλλόμενα  μοτίβα σκιάς και δροσιστικά ρεύματα αέρα, συνθέτουν τον τελικό χώρο.

Επίσης η πρόβλεψη για εγκατάσταση φωτοβολταικών και ηλιοθερμικών συστημάτων και η γενική εγκατάσταση ενδοδαπέδιου δροσισμού που θα υποστηρίζεται από εγκατάσταση ανάλογης γεωθερμικής αντλίας, υπολογίζεται ότι θα καλύπτουν τις ήδη χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις του δωματίου, ελαχιστοποιώντας την χρήση ενέργειας για φωτισμό, ζεστό νερό και δροσισμό και στοχεύοντας στις αποδόσεις των  κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το πιλοτικό αυτό δωμάτιο θα είναι ανοικτό στους επισκέπτες, προσφέροντας εκπλήξεις τόσο για τον σχεδιασμό του, όσο και στις τεχνικές προδιαγραφές του.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν και άλλες καινοτομίες που θα κάνουν όλη την κατασκευή μοναδική.

ecotone-small

Η αρχιτεκτονική μελέτη του βιοκλιματικού δωματίου ξενοδοχείου με τίτλο «Ημιυπαίθριος βίος δίπλα στο νερό», έγινε από την Ηλιοπούλου Ευτυχία, αρχιτεκτονικό γραφείο ecotone architecture .

Στοχεύοντας σε ένα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου, κατάλληλο για μεσογειακές καλοκαιρινές κλιματολογικές συνθήκες, προτείνεται ο χώρος να έχει ποιότητες ημιυπαίθριου, με ελαστικότητα στα όρια του μέσα και του έξω μέχρι και την πλήρη κατάργησή τους.

Το δωμάτιο χαρακτηρίζεται από την δροσιστική ωφέλεια, την οπτική και ακουστική ανακούφιση που προσφέρουν κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες νερού και μεταβαλλόμενα μοτίβα σκιάς από εσωτερικά και εξωτερικά σκίαστρα.

Εφαρμόζονται βιοκλιματικές στρατηγικές όπως εξατμιστικός δροσισμός, διαμπερής αερισμός, κατάλληλη σκίαση, θερμική αδράνεια του κελύφους και παθητικός δροσισμός δαπέδου.

Επίσης προβλέπονται φωτοβολταικά, ηλιοθερμικά πανέλα και εγκατάσταση ενδοδαπέδιου δροσισμού, υποστηριζόμενου από σύστημα γεωθερμίας. Υπολογίζεται ότι οι χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις του δωματίου, σε συνδυασμό με υψηλές αποδόσεις των Η/Μ και ΑΠΕ συστημάτων, θα επιτύχουν ενεργειακή κατηγορία Α, αποσκοπώντας στα πρότυπα κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης.

Το βιοκλιματικό δωμάτιο ξενοδοχείου που παρουσιάζεται στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo
υλοποιήθηκε από τις παρακάτω κορυφαίες εταιρίες:

1

Πολυδιάστατη αναπτυξιακή συνεργασία με ενεργειακές καινοτομίες στους τομείς βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και μεταφορών προτάσσει η ARK TOP SYSTEMS με προϊόντα greENergy, που καλαίσθητα ενσωματώνουν ΑΠΕ βέλτιστης οικολογικής, ενεργειακής και επικοινωνιακής διαχείρισης όπως πέργκολες με κεραμιδόμορφα φωτοβολταϊκά περσιδωτά ανοιγοκλειόμενα σκιάδια βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, που χωρίς αισθητική όχληση με τον θεσμό Net Metering μειώνουν το λειτουργικό ενεργειακό κόστος.

Τα έξυπνης αρχιτεκτονικής εξειδίκευσης προϊόντα greENergy είναι BIPV βιοκλιματικής παθητικής και ενεργητικής ενεργειακής εξοικονόμησης με περσιδωτή φωτοβολταϊκή ενσωμάτωση για αυτοπαραγωγή και δωρεάν ιδιοκατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ενώ με ηλιακούς τεγιδοσυλλέκτες παράγουν ζεστά νερά χρήσης, με εφαρμογές στον κτιριακό και μεταφορικό τομέα καθώς και σε αναπλάσεις εξωτερικών χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.arktopsystems.gr

2

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ: AVE από το 1904.

Πάνω από έναν αιώνα, πέντε γενιές, ανθρώπινων σχέσεων.

Design για την AVE σημαίνει ποιότητα στο σχεδιασμό, την τεχνολογική καινοτομία, την γνώση.

AVE, πάντα στην πρώτη γραμμή της υιοθέτησης καινοτόμων λύσεων σύμφωνα με τις προσδοκίες της αγοράς,τη συνεχή βελτίωση της προσφοράς της και με την τεχνολογία των παραγωγικών της εγκαταστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ave.it

3

Neopor® - το αυθεντικό υλικό για τις μονωτικές σας εργασίες

Το Neopor® είναι η πρώτη ύλη με την οποία παράγονται στην Ελλάδα πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (EPS) από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες του χώρου.

Οι μονωτικές αυτές πλάκες ξεχωρίζουν από το χαρακτηριστικό γκρι χρώμα τους, που οφείλεται στο γραφίτη. Το Neopor® είναι το πλέον αποδοτικό, αυθεντικό μονωτικό υλικό, κατάλληλο για πολλές εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.neopor.de


Σχετικά με τη BASF

Στη BASF, δημιουργούμε χημεία για ένα βιώσιμο μέλλον.

Συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη.

Οι περίπου 114.000 εργαζόμενοι του Ομίλου της BASF συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας και σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Η γκάμα των προϊόντων μας διαρθρώνεται σε πέντε τομείς: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions και Oil & Gas.

Η BASF κατέγραψε πωλήσεις ύψους περίπου €58 δισεκατομμύρια το 2016.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.basf.gr

4

Caneplex design, green building materials

Με έμπνευση τη φύση και σύμμαχο τη συνεχή αναζήτηση και ενημέρωση, οι προτάσεις της Caneplex Design διακρίνονται για το σύγχρονο design και την κατασκευαστική τους ευελιξία που βρίσκουν μια σειρά εφαρμογών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Η συλλογή της Caneplex Design περιλαμβάνει πλέγματα από ελληνικό καλάμι, μπαμπού, λυγαριά, κλαδιά, φυλλώματα, ιστούς φυσικών υλικών εισαγωγής από τις χώρες πηγές τους, σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων και τύπων - όλα επιλεκτικής καλλιέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον και πιστοποίηση οργανικής οικολογικής προέλευσης.

Με έμπνευση τη φύση και σύμμαχο τη συνεχή αναζήτηση και ενημέρωση, οι προτάσεις της Caneplex Design διακρίνονται για το σύγχρονο design και την κατασκευαστική τους ευελιξία που βρίσκουν μια σειρά εφαρμογών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.caneplex.gr

5

«Η Decolight είναι μια εταιρία προϊόντων και ειδών φωτισμού που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1948.

Προτεραιότητά μας είναι τα επιλεγμένα, καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, καθώς μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα του φωτισμού έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Δημιουργούμε, Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε μοναδικά φωτιστικά ειδικά για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.

Το ηλεκτρολογικό υλικό αλλά και ο φωτισμός αποτελούν το κύριο μέλημά μας γι’ αυτό και τα προϊόντα που προμηθεύουμε είναι πιστοποιημένα (CE, Rohs), αξιόπιστα και ανάλογα της ζήτησης και οικονομικής ανάγκης της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.decolight.gr

6

Η Εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο τις κατασκευές από ξύλο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η δραστηριότητα αναπτύχθηκε και η εταιρεία εξελίχθηκε σημαντικά προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών σε στέγες, σοφίτες, πέργκολες και ειδικές κατασκευές όπως decks και εξέδρες θαλάσσης.

Δημιουργούμε έργα που αντέχουν στον χρόνο, για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Κάθε μας έργο κατασκευάζεται σε αρμονία με το αρχιτεκτονικού στυλ της περιοχής, στην οποία θα δημιουργηθεί. Σκοπός μας είναι η παροχή πλήρους κάλυψης των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eleftheriou.com.gr

7

Η εταιρεία ΦΕΡΜΑ, γνωστή στην Ελληνική αγορά σαν φορέας κομψότητας και ποιότητας στο χώρο του επίπλου με εξειδίκευση στην επίπλωση ξενοδοχειακών χώρων και πολυτελών κατοικιών, ιδιωτικής και εμπορικής χρήσης,και συνάμα πρεσβευτής του σύγχρονου σχεδιασμού αλλά και των διαχρονικών αξιών, παρουσιάζει μια από τις νέες της προτάσεις για την επίπλωση ενός οικολογικού ξενοδοχειακού δωματίου.

Revival μιας εποχής έντονης δημιουργίας και καινοτομικής διάθεσης, τα έπιπλα αυτά παρουσιάζουν την πεμπτουσία του αφαιρετικού κομψού τρόπου διαβίωσης, της άνεσης και λειτουργικότητας.

Με διαφορετικές κατηγορίες υλικών από MINDI έως TEAK προσαρμόζονται με τρόπο ήρεμο στις σημερινές απαιτήσεις του κοινού. Σε διαστάσεις προσιτές ή και διευρυμένες επαναφέρουν σκηνικά μεταπολεμικής αστικής ευμάρειας και προσωπικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fermafurniture.gr

8

Στην IT Concept ζούμε στο παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον.

Σ΄ενα τεχνολογικό περιβάλλον συνεχώς μεταβαλλόμενων απαιτήσεων, επιλέγουμε την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Το διευρυμένο portfolio των υπηρεσιών της IT Concept, συμπληρώνουν τα 6 πρωτοποριακά εμπορικά προϊόντα, το OCG (Optimized Communication Gateway), το WeeFee (Wi-Fi Hot Spot), το Cubic (Real Estate Platform), το My Loyalty, το Confie (Web Based Conference Tool) και τέλος το CRM (Customer Relationship Management) αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωση μας στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.itconcept.gr

9

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία.

Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Βασικό μέλος του πολυεθνικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας Intracom Holdings, η Intrakat αναλαμβάνει σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων θυγατρικών εταιρειών και υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ.

Η Intrakat έχει υιοθετήσει μια δυναμική αναπτυξιακή στρατηγική με άξονα το σύγχρονο «επιχειρείν» εστιάζοντας και στα κατασκευαστικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ καθώς και από συμπράξεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Στόχος μας είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου, η περαιτέρω επέκταση σε νέους εξειδικευμένους τομείς, η διείσδυση σε αγορές με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η αξιοποίηση ευκαιριών σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια η Intrakat μέσω της θυγαρικής της Intradevelopment έχει εισέλθει δυναμικά στο τομέα του real estate επενδύοντας τόσο στην κατασκευή όσο και στη διαχείριση οικιστικών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε high end περιοχές όπως η Μύκονος και το κέντρο της Αθήνας.

Στον τομέα των τουριστικών αναπτύξεων η εταιρεία έχει ήδη επενδύσει στην ανάπτυξη και λειτουργία boutique hotels στην Αθήνα (ΜΕΤ34) και στην Μύκονο (Hotel Branco).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.intrakat.gr

10

Η KLIMART A.E. συνεχίζοντας μία επιτυχημένη και αναπτυξιακή πορεία από το 1989 στον κλιματισμό-θέρμανση, αναπτύσσει συνεχώς τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια (Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Κύπρος).

Με τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων κλιματισμού του οίκου DAIKIN, RC GROUP & DANTHERM που διαθέτει στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά, με το δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα,με την άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη ομάδα Μηχανολόγων / Μηχανικών στις εφαρμογές κλιματισμού-θέρμανσης-αερισμού-ψύξης,με τους διπλωματούχους Τεχνικούς εγκατάστασης και service, με την εμπειρία των χιλιάδων επιτυχημένων εγκαταστάσεων και ευχαριστημένων πελατών, προσφέρει τις ιδανικότερες λύσεις στο τομέα του κλιματισμού-θέρμανσης-αερισμού και ψύξης.

Η άρτια οργάνωση της KLIMART A.E., η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της που πιστοποιούνται με ISO 9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2007, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα, υπεύθυνο after sales service και ικανοποιημένους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.klimart.gr

11

Η KOURASANIT παρουσιάζει τα «υλικά της γης».

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον , η KOURASANIT παράγει διακοσμητικές φυσικές βαφές και υδραυλικά κονιάματα, αναμιγνύοντας υψηλής ποιότητας έγχρωμα πετρώματα και αδρανή με τη θηραϊκή γη και τον υδράσβεστο.

Στο βιοκλιματικό δωμάτιο θα παρουσιάσει μία σύγχρονη ,ευρεία γκάμα υλικών , για δάπεδα και τοίχους, με 100% οικολογικό χαρακτήρα και πολύ υψηλή αισθητική.

Η GLACIER COLLECTION, με βάση το επεξεργασμένο γυαλί, που επιλέχτηκε για το χώρο του μπάνιου, η STRAW COLLECTION , με βάση το άχυρο, που θα διακοσμήσει έναν από τους τοίχους του δωματίου, η PEBBLE COLLECTION στον τοίχο της εισόδου είναι μερικά μόνο από τα υλικά που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kourasanit.com

12

H MODplus είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής ειδικού επίπλου.

Σε κάθε project, οι ξύλινες και υφασμάτινες κατασκευές σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του πελάτη.

Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή και η πολύτιμη συμβολή των έμπειρων τεχνιτών, μας επιτρέπει να παράγουμε ακόμα και τα πιο απαιτητικά σχέδια βάσει συγκεκριμένων ποιοτικών προτύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.modplus.gr

13

Ο Θεόφιλος Παγιάτης από το 1982 στην οικογενειακή επιχείρηση, έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά στον κλάδο των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου.

Έχοντας πλήρως εξειδικευμένους συνεργάτες, παράγει κατασκευές υψηλής ποιότητας έχοντας ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του.

Όλα τα κουφώματα που παράγει , εκπληρώνουν τις απαιτήσεις της σήμανσης CE, (υποχρεωτική από 01/02/2010), η οποία αφορά την ασφάλεια του τελικού χρήστη σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζει. Για τον λόγο αυτό έχουν πραγματοποιηθεί μετρήσεις σε εξειδικευμένα εργαστήρια και τα κουφώματα συνοδεύονται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά.

Επιπροσθέτως για την κατασκευή θερμοδιακοπτώμενων κουφωμάτων υψηλής τεχνολογίας καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις του αναβαθμισμένου Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.e-pagiatis.gr

14

Η εταιρία Parkeform έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, το εμπόριο ξυλείας και δαπέδων καθώς και τις υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης.

Με την πάροδο των ετών η εταιρία Parkeform έχει εδραιώσει μακροχρόνιες συνεργασίες με κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, καθώς και ιδιοκτήτες μονάδων, προσφέροντας ολοκληρωμένο service, συμβάλλοντας στην κατασκευή αλλά και στην μακροχρόνια διατήρηση του τεχνικού και αισθητικού αποτελέσματος.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις συνεργασίες μας:Τατόι Tennis Club, Costa Navarino Hotel, Grand Resort Λαγονήσι, Hilton Αθηνών, Santa Marina Hotel Μύκονος, Somewhere Βουλιαγμένη, Αρμονία Βουλιαγμένη, Μαρίνα Φλοίσβου.

Γιατί όπως χαρακτηριστικά τονίζουμε η επιλογή του σωστού συνεργάτη δεν είναι παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.parkeform.gr

15

Το PRELAB είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο κατασκευών και σχεδιασμού που απευθύνεται σε σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δημιουργούς, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας του δικού του μοναδικού αντικειμένου ή προϊόντος!

Στόχος του PRELAB είναι η ενίσχυση του σχεδιασμού και της κατασκευής μοναδικών και προσωπικού σχεδιασμού αντικειμένων που έχουν στόχο την προσωπική χρήση, την καλλιτεχνική εξέλιξη, την προβολή ή την μαζική παραγωγή.

Το PRELAB παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν τις περιοχές της συμβουλευτής, του σχεδιασμού, της δημιουργίας πρωτότυπου και της παραγωγή τελικού προϊόντος.

Στο ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ το PRELAB συμμετέχει με την κατασκευή ενός ηλιακού ρολογιού, ενός ηλιακού διαγράμματος, ενός ανεμούριου και ενός διακοσμητικού 3d print αντικειμένου. Τέλος το PRELAB παρέχει όλες τις σημάνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.prelab.gr

16

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά και οι τεχνικές λύσεις της Sto για την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων, προσφέρουν στα συστήματα StoTherm παγκόσμια αναγνώριση και την πρώτη θέση στην αγορά.

Για περισσότερα από 25 χρόνια και 3 εκατομμύρια m2 εξωτερικής θερμομόνωσης στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εσάς και το κτίριο σας.

Η Sto Hellas παρέχει τη δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης σε κάθε φάση της κατασκευής προς τους μελετητές, μηχανικούς, συνεργεία και ιδιοκτήτες κτιρίων, με πλήθος άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών για ταχύτητα και τελειότητα στην κατασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.stohellas.gr

17

Η ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΣΗΣ δραστηριοποιείται με γνώση και συνέπεια τα τελευταία 35 χρόνια στον χώρο του γυαλιού.

Ειδικεύεται σε δύσκολες εφαρμογές ενώ δίνει τόσο κατασκευαστικές όσο και διακοσμητικές λύσεις στον χώρο που σας ενδιαφέρει, τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Απευθύνεται σε ανθρώπους με απαιτήσεις, καλύπτοντας αξιόπιστα τις μικρές ή μεγάλες ανάγκες τους.

Έμπειροι τεχνίτες καθώς και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα υλικών συνθέτουν αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Κρύσταλλα πιστοποιημένα Βελγίου συνδυάζονται με inox, σίδερο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Εξαρτήματα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως kl-Megla Γερμανίας, Dorma Γερμανίας, Adler Γαλλίας, Maver Ιταλίας κ.α. Ειδικές κρυστάλλινες κατασκευές, έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας. Αλλά και στέγαστρα, κουζίνες, ντουζιέρες, σκάλες, τραπεζαρίες, ράφια, πάγκοι που καλύπτουν τον χώρο του σπιτιού.

Η Υαλοτεχνική - Χρήστος Λούσης, είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lousis.gr

18

Η εταιρία «Υδροκοσμοτεχνική», δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς Δημήτριο Λάμαρη και Ευάγγελο Μαυρομμάτη και έχοντας έδρα της την Αθήνα, από το 1991 μέχρι και σήμερα, επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με την εμπειρία της στον τομέα επεξεργασίας νερού, δυναμική, ευέλικτη, με γνώση και υπευθυνότητα, εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς, έχοντας να επιδείξει έργα που παρέχουν υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αισθητική, εισάγοντας στην αγορά επιπλέον την πράσινη ενέργεια, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο.

Συμμετέχει στην 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, ως χορηγός στο περίπτερο του ΤΕΕ με θέμα το βιοκλιματικό ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στην κατασκευή του υαλοπίνακα όσον αφορά το υγρό στοιχείο (νερό) του καταρράκτη – κουρτίνα, καθώς και την προμήθεια του spa υδρομασάζ εξωτερικού/ εσωτερικού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pool.gr

19

Με επιχειρηματική δράση από το 1973, η εταιρεία ΒΑΡΕΛΑΣ ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή της Ευθύμιου Βαρελά ηγείται στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με έδρα στο Ίλιον Αττικής και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η εταιρία μας παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα έργων ιδιωτικής και επαγγελματικής φύσης.

Αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρείες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία, δείχνουν εμπιστοσύνη στην πολυετή μας εμπειρία και την άριστη γνώση της αγοράς μας.

Η συνέπεια προς τους πελάτες μας, ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωση στην ικανοποίηση κάθε ανάγκης καθιστούν πρωταρχικούς παράγοντες για την επιλογή της εταιρίας μας από την μικρότερη ανακαίνιση ως την μεγαλύτερη κατασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες: varelas.com.gr

WordPress Image Lightbox Plugin

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ισότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησή σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Τα cookies αυτά, μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν στον ισότοπο μας, συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

Παρακολουθούμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών για να βελτιώσουμε τον ισότοπο μας
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες